Nog even geduld aub...


Op deze pagina komt weldra een meer gedetailleerde uitleg over de foto die je zonet hebt geselecteerd uit de fotowedstrijd. Afhankelijk van de wens van de fotograaf kan je hier dan meer technische details terug vinden van hoe de foto gemaakt is, maar ook over de inhoud ervan, en eventueel een woordje van de fotograaf zelf.

Enerzijds biedt het ons de mogelijkheid even dieper in te gaan op prachtige opnames die je niet zomaar publiceert zonder een woordje uitleg, of een verwijzing naar bepaalde details, een anecdote, of een mooi verhaal bij een prachtige illustratie.

Anderzijds is het voor u als fotograaf een bijkomende kans om jezelf even voor te stellen en je visie mee te geven over eigen gemaakt werk. Het is tevens een mooie referentie van je prestaties in een fotografische discipline die technisch niet van de gemakkelijkste is, maar nog zoveel voldoening geeft...

Heb je jouw foto gezien, waarbij hier nog geen uitleg of details staan, aarzel dan niet om ons de nodige informatie toe te sturen, wij zetten de gegevens er graag bij!